Een website is een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Tegenwoordig bezoekt iedereen even de website voor een eerste korte kennismaking. Een website staat of valt met een goed webdesign en perfecte functionaliteit. Oftewel: hij moet overzichtelijk zijn en makkelijk navigeerbaar, maar ook ‘lekker smoelen’ en het gevoel van uw bedrijf weerspiegelen.

Webdesign door gld grafimedia
Het webdesign en de bouw van de website vragen om kennis van de manier waarop bezoekers een website gebruiken.

Als crossmedia specialist kunnen wij u adviseren over een goede website, die geheel in lijn is met uw uitstraling en die u in contact brengt met nieuwe klanten. Gld grafimedia heeft haar eigen vormgevers en programmeurs die de vertaalslag leggen tussen het webdesign en de achterliggende techniek.

Klantvriendelijk webdesign
Onze ICT en webdesign specialisten beheersen een keur aan programmatuur. Wij ontwerpen en bouwen websites in onder andere HTML, Flash en PHP.

Daarop zijn diverse uitbreidingen mogelijk, die wij realiseren met programma’s als Actionscript 2/3, Javascript of Ajax. Of het nu om een grote of een kleine website gaat, de klantvriendelijkheid voor de gebruiker is altijd ons uitgangspunt.

Naast een mooi webdesign vervaardigen en het bouwen van een goede website, kunt u bij ons ook terecht voor zoekmachinemarketing (SEO). En wilt u een stapje verder gaan in het benutten van de ICT-mogelijkheden? Onze application development afdeling adviseert u graag over webapplicaties, zoals web2print oplossingen.