Wij als gld grafimedia staan voor een stevig grafisch bedrijf en crossmedia specialist. Onze roots liggen in Arnhem en met ons team verzorgen wij al jarenlang prachtige drukwerk en ICT oplossingen.

Het is de combinatie van traditionele en moderne technieken en onze mensen die ons bijzonder maakt. Wij leveren authentiek vakmanschap tegen goede prijzen en binnen zeer afzienbare tijd. Of het nu gaat om gepersonaliseerde mailingen, boekwerken, huisstijlen of communicatieacties,

wij helpen u graag om uw zichtbaarheid in de markt te professionaliseren.

In onze drukkerij draaien de persen dagelijks van 06:00 uur tot 23:00 uur. Goed drukwerk afleveren is echter meer dan alleen het bedienen van de drukpersen. Een intelligente procesvoering is cruciaal om aan de wensen van de hedendaagse markt te kunnen voldoen. Dat begint bij ons al bij de advisering en order intake. In de prepress fase wordt vervolgens gespecialiseerde kennis en software ingezet om de bestanden juist op de drukpersen te krijgen.

In onze visie is ICT noodzakelijk om onze dienstverlening te optimaliseren en u beter van dienst te kunnen zijn. De digitalisering van onze bedrijfsprocessen ziet u bijvoorbeeld terug in de dagelijkse logistieke verwerking. Andere voorbeelden zijn online bestellen, geautomatiseerde orderpicking en online facturatie.
De laatste jaren hebben wij ons steeds verder ontwikkeld tot crossmedia specialist. Als toevoeging op uw identiteit en imago in de markt bieden wij diverse ICT-diensten en webapplicaties, zoals webshops en web2print systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Die bespreken wij graag met u. Neemt u contact met ons op?