Met alleen het drukken van uw brief of folder bent u er nog niet. Deze moet geadresseerd worden, verpakt en verzonden en in goede orde bij de ontvanger aangeboden worden. Pas dan heeft uw communicatieboodschap kans van slagen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid van de postale verwerking, distributie en warehousing. Dit doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, de nieuwste technieken en op een duurzame manier.

Fulfilment
Fulfilment is een belangrijk onderdeel voor het welslagen van uw communicatieactie.

Etiketteren, vouwen, couverteren, ter post bezorgen voor 24-uurs of 48-uurs bezorging, wij kijken met u mee wat nodig is om uw communicatieboodschap succesvol over te brengen.

Logistiek en expeditie
Ook als het gaat om het efficiënt bereiken van uw doelgroep denken wij met u mee. De aflevering van drukwerk wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd met eigen vrachtwagens en koeriers. Onze logistieke dienstverlening kan ingezet worden voor kleine pakketjes tot aan grote pallet zendingen.

Op het gebied van warehousing leveren wij een totaalpakket; van orderpicking tot kwaliteitscontrole en van labelen tot ompakken. Logistiek & fulfilment is voor veel klanten een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden. Wist u dat wij dagelijks 80 vestigingen van één van onze klanten door geheel Nederland bevoorraden?

Ook het vervoer van drukwerk dat elders nog een bewerking moet ondergaan, organiseren wij zelf. Dit is een belangrijke schakel in de bewaking van onze constante kwaliteit. Onze mensen zorgen dat ook in de laatste fase van het proces uw order met zorg wordt behandeld.